Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
147


25.04.12

DZIEN STO CZTERDZIESTY SIODMY

WAGA: 63.60 KG (-O.20 KG)

MENU

SNIADANIE-7.00-350 kcal
B-13.20 g/T-14.20 g/W-46.40 g/Bl-7.80 g

platki (30 g-110 kcal), siemie (5 g-27 kcal), otreby (10 g-36 kcal), migdaly (10 g-57 kcal), pol moreli (5 g-14 kcal), sliwka (5 g-13 kcal), mleko migdalowe (200 ml-48 kcal), kawa z mlekiem (100 ml-45 kcal)
herbata biala z gruszka

TRENING-9.00
rozgrzewka-cross trainer-5 min
4 serie: podnoszenie ciezaru 8 kg x 10 x 2 rece/TRX-pupa do podlogi
3 serie: TRX kolano do podlogi x 10 x 2 nogi/arabeska x 6 x 2 nogi/podparta na rece 25 sek x 2 rece
3 serie: podciaganie x 15 x ciezar 25 kg/na pilce przyciaganie x  12

PLYN IZOTONICZNY-39 kcal
W-9.50 g

II SNIADANIE-10.00-245 kcal
B-11.30 g/T-3.50 g/W-47.45 g/Bl-6.90 g

ryz brazowy (30 g-97 kcal), jogurt (150 g-100 kcal), maliny (45 g-13 kcal), borowka (35 g-20 kcal), figa (20 g-15 kcal)

OBIAD-13.00-257 kcal
B-13.95 g/T-11.25 g/W-27.20 g/Bl-3.40 g

makaron szpinakowy (30 g-106 kcal), jajko (60 g-83 kcal), brokul (100 g-27 kcal), oliwa (5g-41 kcal)
czerwona herbata

PODWIECZOREK-16.00-256 kcal
B-15.20 g/T-7.60 g/W-31.70 g/Bl-3.60 g

kasza jeczmienna (30 g-98 kcal), klopsik z indyka (68 g-93 kcal), buraczki (100 g-65 kcal)

KOLACJA-19.00-182 kcal
B-19.30 g/T-10.00 g/W-24.80 g/Bl-8.90 g

losos (70 g-141 kcal), fasolka (150 g-41 kcal), 2 Ryvity (68 kcal)

PODSUMOWANIE:1397 KCAL
B-72.95 G
T-46.55 G
W-187.05 G
BL-30.60 G

5,5 L WODY

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.