DZIEN STO CZTERDZIESTY PIATY
WAGA: 63.80 KG (0.00 KG)
MENU
SNIADANIE-7.00-351 kcal
B-11.20 g/T-13.00 g/W-45.10 g/Bl-11.70 g
platki (30 g-110 kcal), siemie (5 g-27 kcal), otreby (10 g-36 kcal), morela (10 g-28 kcal), pestki slonecznika (5 g-28 kcal), pestki dyni (5g-28 kcal),mleko migdalowe (200 ml-48 kcal), kawa z mlekiem (46 kcal)
TRENING-9.00
Sprit interwalowy na biezni-20 MINUT -6 x 1.30 min-level.8.50/1 min-level 12.00
Cross trainer- 10 MINUT-5 x 1 min-predkosc 110 /30 sek-predkosc 150
4 serie
-5 x schody-ciezarki po 3 kg
-20 x pol kolyski
-15 x 2 rece podnoszenie na wprost/ciezar 7
-15 x TRX-pupa na podlodze
-12 x przyciaganie na pilce
PLYN IZOTONICZNY-39 kcal
W-9.50 g
II SNIADANIE-10.00-243 kcal
B-11.60 g/T-0.80 g/W-50.90 g/Bl-4.90 g
brazowy ryz (30 g-97 kcal), jogurt (150 g-89 kcal), figa (26 g-19 kcal), gruszka (70 g-38 kcal)
biala herbata z gruszka
OBIAD-13.00-257 kcal
B-13.95 g/T-11.25 g/W-27.20 g/Bl-3.40 g
makaron szpinakowy (30 g-106 kcal), jajko (60 g-83 kcal), brokul (100 g-27 kcal), oliwa (5g-41 kcal)
biala herbata z gruszka
PODWIECZOREK-16.00-244 kcal
B-25.05 g/T-11.15 g/W-23.35 g/Bl-3.65 gKOLACJA-19.00-223 kcal
B-19.60 g/T-6.20 g/W-25.80 g/Bl-4.20 g
piers z kurczaka (70 g-59 kcal), kasza gryczana (30 g-101 kcal), kalafior (100 g-22 kcal), oliwa (5 g-41 kcal)
PODSUMOWANIE:1357 KCAL
B-81.40 G
T-42.40 G
W-181.85 G
BL-27.85
5,5 L WODY