ETAP II
Tydzień 1
Dzień 6
06:15 - I śniadanie:
- jogurt naturalny (175 g)
- mielone siemię lniane (1 łyżka)
- muesli z rodzynkami (2 łyżki)
- kawa zbożowa Inka z mlekiem 0,5 %
09:30 - II śniadanie:
- bułka owsiana
- wędlina drobiowa
- sałata lodowa
- 3 małe ogórki kiszone
- garść szpinaku
- szczypiorek
11:30 - przekąska:
- pomarańcza
13:30 - obiad:
- leczo (1 miseczka)
- pierś z kurczaka zapiekana w folii (oliwa z oliwek + sól + pieprz + sproszkowana słodka papryka do smaku
16:30 - podwieczorek:
* Sałatka owocowa:
- 1 kiwi
- 1/5 jabłka
- 1/2 pomarańczy
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
19:00 - kolacja:
- serek wiejski (1 opakowanie),
- zioła prowansalskie, sól morska, pieprz, papryka słodka w proszku do smaku,
- 2 kromki chleba razowego ze słonecznikiem (ok. 65 g).
xxx
Woda: 13 x 200 ml (ok. 2,6 ml)