ETAP II
Tydzień 1
Dzień 7
06:15 - I śniadanie:
- jogurt naturalny (175 g)
- mielone siemię lniane (1 łyżka)
- muesli z rodzynkami (2 łyżki)
- kawa zbożowa Inka z mlekiem 0,5 %
09:30 - przekąska:
- gruszka
11:30 - II śniadanie:
- 2 kromki chleba razowego ze słonecznikiem
- 2 plastry białego twarogu chudego
- 2 rzodkiewki
- 1 średni ogórek kiszony
- szczypiorek
15:15 - obiad:
- leczo (1 miseczka)
- pierś z kurczaka zapiekana w folii (oliwa z oliwek + sól + pieprz + sproszkowana słodka papryka do smaku)
17:30 - podwieczorek:
- galaretka pomarańczowa (1/2 opakowania, 250 ml)
- 1/2 brzoskwini z puszki
19:30 - kolacja:
- sałata
- pomidor
- papryka
- 1/2 pomarańczy
- 2 łyżki kukurydzy
- ogórek kiszony
- kawałki makreli wędzonej
xxx
Woda: 6 x 200 ml (ok.1,2 l)