Pyszny posiłek, który bardzo mi przypadł do gustu jako "przekąska". IG tego produktu jest niewielkie, dlatego można go spokojnie jeść nawet na kolację. Jeśli ugotuję posiłek nisko-węglowodanowy i brakuje mi po nim sytości ten oto danie pomoże mi uzupełnić niedobory sytości w organizmie i po nim wstaje już szczęśliwa i najedzona od stołu. Danie można stosować podczas diety Montignac.
Skład:
- 1/2 opakowania sera feta- kilka łyżek kwarku lub bardzo gęstego jogurtu naturalnego
- jedna mała cebula
- pieprz
Wykonanie:
1. Ser feta kroimy w kosteczkę.
2. Dodajemy kilka łyżek kwarku
3. Cebulę siekamy w drobna kosteczkę i dodajemy do reszty.
4. Wymieszać i dodać pieprzu.
5. Smacznego.
Miki22s
12 stycznia 2014, 15:28Aż muszę wypróbować