Dobry wieczór,
trzeci dzień na diecie smacznie dopasowanej. Mam pytanko do osób, które ją stosują, czy restrykcyjnie trzymacie się przepisów i dni, czy zamieniacie posiłki z dziś na jutro etc?
Ostatnio dodane zdjęcia
Znajomi (2)
Ulubione
O mnie
Informacje o pamiętniku:
Odwiedzin: | 11847 |
Komentarzy: | 72 |
Założony: | 1 maja 2007 |
Ostatni wpis: | 28 lutego 2016 |
Postępy w odchudzaniu
Dobry wieczór,
trzeci dzień na diecie smacznie dopasowanej. Mam pytanko do osób, które ją stosują, czy restrykcyjnie trzymacie się przepisów i dni, czy zamieniacie posiłki z dziś na jutro etc?
WITAM WSZYTSKICH,
powracam, chciałabym powiedzieć w wielkim stylu ale chyba niekoniecznie. mam nadprogramowe kilogramy, pozostałości po ciąży bliźniaczej. Przy wzroście 170 cm ważę 76 kilogramów. Zaczynam walkę, po roku od porodu. Zdecydowałam się na dietę smacznie dopasowaną, zobaczymy…Czy któraś z Pań lub Panów staruje w podobnym czasie?
JAK DŁUGO MOŻE TRWAĆ PRZESTÓJ WAGOWY?
Witajcie Kochane!!
Długo mnie nie było ale jakos pracy nadmiar itd. Zakończyłam A6w pomyslnie. Ale jakos waga stanęła i stoi, cocciaż grzechów żywieniowych raczej nie popełniam, ruszam sie a tu od 2 tygodni prawie ani drgnie.ja tak szybko się zniechęcam. Podzielcie się jak to było u Was?
Ciumki dla każdej z Was
41
dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!
Kochane !
Witam was. Jakos nie mogę się zmusic do pisania , bo mam tyle pracy .Już ponad miesiąc ćwiczę.Ujrzałam 6 z przodu na wadzę , co jest dla mnie kolejnym sukcesem. Kochane ile przybieracie na wadze podczas okresu?ja ponad kilogram
22 wczoraj 23 dziś- oczywiście A6W