Ostatnio dodane zdjęcia

Ulubione

Sylwetka

Poprzednia Początkowa sylwetka
Obecna Obecna sylwetka
Cel Mój cel

O mnie

18.01.2010 - cel osiągnięty jeszcze trzy kg

Informacje o pamiętniku:

Odwiedzin: 11847
Komentarzy: 72
Założony: 1 maja 2007
Ostatni wpis: 28 lutego 2016

Pamiętnik odchudzania użytkownika:
pooola

kobieta, 41 lat, Lublin

170 cm, 73.50 kg więcej o mnie

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

28 lutego 2016 , Komentarze (1)

Dobry wieczór, 

trzeci dzień na diecie smacznie dopasowanej. Mam pytanko do osób, które ją stosują, czy restrykcyjnie trzymacie się przepisów i dni, czy zamieniacie posiłki z dziś na jutro etc?

23 lutego 2016 , Komentarze (1)

WITAM WSZYTSKICH,

powracam, chciałabym powiedzieć w wielkim stylu ale chyba niekoniecznie. mam nadprogramowe kilogramy, pozostałości po ciąży bliźniaczej. Przy wzroście 170 cm ważę 76 kilogramów. Zaczynam walkę, po roku od porodu. Zdecydowałam się na dietę smacznie dopasowaną, zobaczymy…Czy któraś z Pań lub Panów staruje w podobnym czasie?

20 października 2009 , Komentarze (1)

Witajcie Kochane!!

Długo mnie nie było ale jakos pracy nadmiar itd. Zakończyłam A6w pomyslnie. Ale jakos waga stanęła i stoi, cocciaż grzechów żywieniowych raczej nie popełniam, ruszam sie a tu od 2 tygodni prawie ani drgnie.ja tak szybko się zniechęcam. Podzielcie się jak to było u Was?

Ciumki dla każdej z Was

8 października 2009 , Komentarze (2)

Kochane jutro kończe A6W.jestem mega dumna , bo nigdy nie wytrwałam tyle. czas chyba na podsumowanie-jest mnie 8 kg mniej.........................cieszę się bardzo. Pozdrówki cieplusie

5 października 2009 , Komentarze (1)

Kochane !

Witam was. Jakos nie mogę się zmusic do pisania , bo mam tyle pracy .Już ponad miesiąc ćwiczę.Ujrzałam 6 z przodu na wadzę , co jest dla mnie kolejnym sukcesem. Kochane ile przybieracie na wadze podczas okresu?ja ponad kilogram

30 września 2009 , Komentarze (1)

tak się cieszę ,że waga spada...pozdrówki dla wszystkich.

27 września 2009 , Komentarze (2)

Już miesiąc ćwiczę i kilogramki lecą.Hurrra.Pozdrawiam

25 września 2009 , Komentarze (1)

...Pozdrawiam weekendowo, przepraszam ,że nie komentuje Was Kochane ale jakis stan psychiczny mam kiepski.Ciepło się do Was przytulam i myślę o każdej z Was

22 września 2009 , Komentarze (1)

i tyle na dziś...bo źle mi...jakoś...

20 września 2009 , Komentarze (1)

poza tym jakiś dół.....dobrze,że waga spada, chociaż ona...

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.