Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
A jednak niedowiarku :)


DZ 58 FII P
Tak, tak wyszla mi bulka z mikrofali :):):)Jestem w szoku, bo myslalam,ze wymaga jakiegos specjalnego programu pieczenia czy cos.
Dzieki Zuzek33, raz jeszcze.
Przepis:
2 lyzki otrebow owsianych mielonych
jajo
lyzeczka proszku do pieczenia
troszke, naprawde troszke mleczka.
Wszystko mieszamy i do kubka, na 4 minuty do mikrofali u mnie bylo 800wat u Zuzka 750w.
Smacznego:)
Schrupałam z wędlinką i serkiem homo, smak super niby suchark,niby grahamka i sama nie wiem, co jeszcze.Jedno wiem na pewno: LEPSZE OD WSZYSTKICH CHLEBKOW I BULECZEK, KTORE DO TEJ PORY WYPROBOWALAM - SMACZNIEJSZE;):)Zagoszcza w moim jadlospisie na zawsze:)

Zdjecia z komorki,ale widac co nieco:)

Kochane Moje, posprzatalam sobie wczoraj kuchnie, no siupcio, dzis juz salon i reszte i ubierzemy choineczke,nie moge sie doczekac:):)
  • barbarka31

    barbarka31

    22 grudnia 2010, 17:13

    Tego jeszcze u mnie nie bylo! Koniecznie wyprobuje!!! Pozdrawiam :))

  • ohniunia19

    ohniunia19

    22 grudnia 2010, 11:13

    pyszności...zrobię wieczorkiem...:) dzięki Vitalijki za przepis...pozdrawiam.:)

  • zuzek33

    zuzek33

    22 grudnia 2010, 10:39

    w piekarniku tez wyjdzie, tylko dluzej z 15min. Smacznego :)

  • zuzek33

    zuzek33

    22 grudnia 2010, 10:38

    mowilam ze dobra bedzie :) i juz mi tak nie dziekuj bo mnie zawstydzasz :) w koncu jedziemy na tym samym wozku i musimy siebie wspierac na wzajem :) pozdrawiam

  • BMI37

    BMI37

    22 grudnia 2010, 10:25

    Super buła. Ja właśnie też taką zawsze robię. Ale nie wykorzystałam nigdy kubka.muszę spróbować ,bo lepsza forma wizualnie :) Pozdrawiam ,Agata.

  • elzunia1974

    elzunia1974

    22 grudnia 2010, 10:20

    fajna bułeczka, od dawna mam ochotę na taką grahamkę, ale te pieczone mi nie rosną...muszę spróbować wg tego przepisu :)

  • Ivaaaa

    Ivaaaa

    22 grudnia 2010, 10:02

    wygląda przepysznie! szkoda,ze nie mam mikrofali..

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.