22/28
I śniadanie: 2x paździerz + pasta jajeczna (ogórek konserwowy + 1,5 jajka + szczypiorek + łyżka musztardy francuskiej + łyżeczka majonezu + plaster szynki z indyka)
II śniadanie: wczorajsza sałatka brokułowa + 1/2 jajka + kromka żytniego
III Obiad: 2x łyżki leczo warzywnego (cukinia, papryka, cebulka) + 1/2 cyca kurzego + 100g pieczarek + sałata z ogórkiem, papryką z sosem jogurtowym
IV podwieczorek: 1,5 naleśnika z domowym dżemem
V kolacja: 2x paździerz + 1,5 plastra szynki + plasterek brie + ogórek + 3/4 szklanki soku pomidorowego
kachagrubacha.wroclaw
23 marca 2013, 14:05fajny ten obiadek
sofiaaaa
22 marca 2013, 00:25Ładne menu:)
fantasia1983
21 marca 2013, 22:23Jakie nic? Piękna aktywność! Gratuluję;-)