Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 103


Piątek 27/09/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: pełnoziarnisty naleśnik z serkiem mascarpone i domową konfiturą wiśniową z chia, kawa czarna bez cukru (395 kcal)

II śniadanie 11:30: świeże warzywa z dipem z ricotty (152 kcal)

obiad: 14:00: gulasz warzywny z boczniakami i kaszą gryczana niepaloną (343 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: twarożek z bazylią, rzodkiewką i żytnim pieczywem (369 kcal)  i sałatka caprese (236 kcal),  jabłko, wino czerwone młode 1/2 kieliszka

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.