Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 30 - zdjecia jak się samarka zmienia :)


Nie mam pięknych zdjec przed, bo tak wiele razy zaczynałam, że nei miało to większego sensu Ale mam kilka zdjeć brzucha, które zamieszczam poniżej.
Zaczęłam ćwiczyć w listopadzie z Ewą Chodakowską (skalpel, sklapel II, total fitness),ale bez zmiany nawyków żywieniowych. Czyli startowe zdjecie z grudnia jest już po miesiacu cwiczeń!
Dalej mamy zdjęcie ze stycznia, gdzie w porównaniu do grudnia można zobaczyć jakiś tam progres z samych ćwiczeń (Ewa juz chyba powoli przechodziła w zajecia w klubie fitness), bez zmian w diecie.
Zdjecia z lutego pokazują miesieczny postęp przy zmianie diety i regularnych ćwiczeniach, co też znajdziecie w moim pamiętniku
Dla mnie wniosek jest prosty - bez diety nie ma sylwety! No i ćwiczeń



JEDZONKO:

Śniadanie
- 8:30
-
płatki owsiane błyskawiczne zalane wrzątkiem, następnie mlekiem i dodana pokrojona gruszka i jabłko
- kawa z mlekiem
Drugie śniadanie - 11:30
- zupa krem
Obiad - 14:00
- kotlet mielony, kasza pęczek jęczmienna i ogórki konserwowe
Podwieczorek - 17:30
- koktajl: 2 kiwi, 1 banan i trochę mleka

Kolacja
- 21:00
-
sałatka z: mix sałat, mięso, oliwki czarne, papryka czerwona

W międzyczasie: kawa z mlekiem,
ze 3 szklanki soku owocowego rozcieńczonego wodą, woda ok 1,5 litra

AKTYWNOŚĆ FIZYCZNA:
- 9 min Mel B ABS
- 10 min Mel B na nogi
- 10 min Mel B na pośladki
- tabata

- rekreacyjnie 40 minut na rowerze towarzysząc biegającej siostrze
  • inezalie

    inezalie

    14 lutego 2014, 22:31

    super zmiana! :)

  • margaretka_87

    margaretka_87

    14 lutego 2014, 09:34

    Dziękuję :)

  • chrupkaaaa

    chrupkaaaa

    14 lutego 2014, 07:31

    Genialnie!!!!!!!!!!

  • Natsuo

    Natsuo

    13 lutego 2014, 22:39

    Genialne efekty, gratuluję :)

  • zdrowa.dieta

    zdrowa.dieta

    13 lutego 2014, 22:36

    łaaał widać efekty:))) ładnie Ci idzie:)) Gratulacje:* i życzę miłych walentynek :))

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.