Co tym myśleć? Spróbować?
Kolacja: 1 k. jasnego chleba z pastą z łososia + 1/4 grejpfurta
Na jutro do pracy: 2 bułki grahamki z żółtym serem (12 plasterka na każdą bułkę) i pomidorem (1/2 pomidora na każdą bułkę), 1 grejpfrut, 200 g marchwi, jogurt naturalny lub serek wiejski.
aluna235
1 września 2015, 22:04Powiem tak, swego czasu kupilam sobie książkę o occie jabłkowym. Niezaprzeczalny to fakt, że jest zdrowy, ale picie go przed każdym posiłkiem - tak jak w artykule - mi nie służyło. Zbyt wiele mnie to kosztowało. Oczyszcza organizm, przyspiesza przemianę materii, ale w życiu bym tego nie powtórzyła. Ocet jabłkowy stosuję do dresingów, jako przyprawę do potraw, ale za każdym razem, kiedy go otwieram przez chwilę jego zapach doprowadza mnie do młodości...przez to, że go piłam. Pozdrawiam