1 główka niewielkiej młodej kapusty
2 średnie pomidory
2-3 ogórki albo małosolne albo kiszone
koperek , sól , pieprz , oliwa
Kapustę kroimy dość drobno , posypujemy solą w takiej ilości jaką lubimy
i ugniatamy rękoma . Pod wpływem tych zabiegów po odstawieniu na jakieś
10-15 minut wspaniale zmięknie. Dodajemy resztę pokrojonych składników i
przyprawy , mieszamy.
http://vegejustyna.blogspot.com/2011/06/rewelacyjna-surowka-z-modej-kapusty.html
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
ryskaaa
23 marca 2013, 17:20już zapisałam przepis ;) wypróbuję ;)