Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 17-20


Witajcie

   Nie pisałam aż cztery dni, ale spokojnie nie poddałam się. Wszystko idzie według planu. Diety cały czas pilnuję, choć były małe odstępstwa. Aktywności też trochę było więc myślę, że mogę być z siebie zadowolona. Minął kolejny weekend a ja nie rzuciłam się na żarcie i nie wsuwałam bez opamiętania. Oto moje menu z ostatnich czterech dni:

    Czwartek - dzień 17

Śniadanie - kanapki z Camembertem, pastą z tuńczyka i warzywami (330 kcal)

II Śniadanie - koktajl ze szpinaku, kiwi i pomarańczy (180 kcal)

Obiad - makaron ze szpinakiem, Camembertem i pomidorkami koktajlowymi (400 kcal)

Podwieczorek - płatki kukurydziane z jogurtem i mieszanką bakalii (500 kcal)

Kolacja - kanapki z białym serkiem i warzywami (190 kcal)

Razem 1600 kcal.

    Piątek - dzień 18

Śniadanie - kanapki z szynką i serem żółtym, ogórek kiszony (320 kcal)

II Śniadanie - daktyle suszone (170 kcal)

Obiad - zupa jarzynowa z makaronem (340 kcal)

Podwieczorek - maliny, borówki, brzoskwinie (300 kcal)

Kolacja - kanapki z pastą jajeczną (400 kcal)

Razem - 1530 kcal

    Sobota - dzień 19

Śniadanie - bułka grahamka z masłem, serem żółtym, szynką drobiową i warzywami (360 kcal)

II Śniadanie - daktyle suszone (100 kcal)

Obiad - zupa jarzynowa z makaronem (340 kcal)

Podwieczorek - kawałek ciasta i dwie czekoladki Merci (400 kcal)

Kolacja - kanapki z Camembertem i pastą z tuńczyka, kabanosy (500 kcal)

Razem - 1700 kcal

    Niedziela - dzień 20

Śniadanie - kanapki z serem żółtym, szynką i warzywami (350 kcal)

II Śniadanie - suszone morele (160 kcal)

Obiad - szynka w sosie, dwie pyzy drożdżowe, fasolka szparagowa (590 kcal)

Podwieczorek - mieszkanka bakaliowa i gałka lodów śmietankowych (400 kcal)

Kolacja - kanapki z pastą z tuńczyka (260 kcal)

Razem - 1760 kcal

   W ciągu tych czterech dnia dwa razy udało mi się pojeździć na rowerku stacjonarnym po 60 min, a w niedziele był długi spacerek z rodzinką. 

Pozdrawiam

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.