Hej,
Dziś na szybko z menu:
śniadanie: sałatka caprese - 2 pomidory malinowe, mozzarella, świeża bazylia, polana oliwą z rozmarynem i oregano + 50g grzanek z chleba zytniego, do tego pół ogórka i kilka oliwek
przekąska: kawałek domowego biszkoptu bez dodatków (szykuję imprezę urodzinową, na którą będę sama piekła tort i robiłam testowy biszkopt)
obiad: spaghetti z makaronem pełnoziarnistym
kolacja: puree z kalafiora z parmezanem
Karolina
syrenkowa
6 września 2020, 22:03Fajna zastawa! Co to za marka?
Karolinasdz
6 września 2020, 22:18A to z Ikei :) droga była jak na Ikee, bo duży talerz 19,99 a głęboki chyba 12,99, ale porządnie są wykonane
psychodietetyczni.pl
6 września 2020, 22:01Ale pięknie wygląda to puree z kalafiora 💛