Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
FOTOMENU/109/...byłam grzeczna:)


CZEŚĆ!!!
...nowy tydzień...nowa moc...nowe wyzwania
...pierwszy dzień tygodnia zaliczyłam na +
...byłam grzeczna...dieta bez wyskoków i ćwiczenia też były...a więc dobrze zaczęłam...i mam nadzieję ,że dobrze zakończę ten tydzień

***


Dotarła dziś do mnie wyczekiwana płyta Ewy Chodakowskiej




Skalpel z tej płyty niedawno robiłam i normalnie się w nim zakochałam,a szok trening wygląda ciekawie i przygotowywałam się dziś do niego psychicznie hehe...jutro ruszam

***


MENU:

-śniadanie godz.8.00

kasza jaglana na mleku z jabłkiem,suszoną żurawiną i migdałami



-II śniadanie godz.11.00

owoce  i kawa


-obiad godz.13.30
jajecznica z 2 jaj z szynką i szczypiorkiem + 2 kanapki z almette+szklanka maślanki

-podwieczorek godz.16.00

szklanka maślanki

-kolacja godz.19.00

sałatka z selera naciowego
PRZEPIS:
 https://vitalia.pl/2013/04/najlepsza-saatka-z-selera-naciowego.html


Do picia zielona i czerwona herbata oraz woda.


***

ĆWICZENIA:
-30 przysiadów (dzień 2)
-36 min. z Ewą Chodakowską (6*6min.)


Przykładowe 6 min:)









BUZIACZKI KOCHANIUTKIE


  • basterowa

    basterowa

    23 kwietnia 2013, 21:22

    Ten szok trening jest świetny :) Potem poślady bolą że hej :D

  • Justynak100885

    Justynak100885

    23 kwietnia 2013, 13:59

    Ja mam ten skalpel przegrany od koleżanki ale jakoś zabrać się nie moge za niego ;d ale chyba dzisiaj do niego zrobie podejście :)))))) pozdrawiam!

  • grgr83

    grgr83

    23 kwietnia 2013, 08:13

    Na pewno dobrze zakończysz tydzień :) o to teraz poszalejesz z Ewką :))))) jej twoje menu jest superkowe

  • liliputek91

    liliputek91

    22 kwietnia 2013, 20:55

    UDANYCH ĆWICZEŃ!

  • Madeleine90

    Madeleine90

    22 kwietnia 2013, 20:53

    szok z tej płyty jest moim ulubionym więc koniecznie spróbuj:) jestem pewna, że Ci się spodoba:)

  • motylek278

    motylek278

    22 kwietnia 2013, 20:39

    No to hopsaj z chodakowską:)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.