Nie moge dodac zdjecia bo telefon cos szwankuje.
- Oto skladniki:
- Makaron ryzowy.
- Rzodkiewka
- Kukurydza
- Szynka
- Koperek
- Ogorek zielony.
- Sol pieprz
- Majonez lub jogurt.
Makaron ugotowac al dente dodac pokrojonego drobno ogorka kukurydze.drobno pokrojona szynke i rzodkiewke starta na tarce.Do tego koperek.Przyprawic sola pieprzem.Mozna dodac posiekany czosnek jak ktos lubi.Wymieszac z majonezem lub jogurtem.Lub pol na pol.Wlozyc do lodowki i gotowe.
Salatka jest przepyszna i malo skaplikowana i bardzo latwa i szybka w przygotowaniu.
Goraco polecam.
Barbie_girl
20 lipca 2017, 21:54Brzmi smacznie mniam mniam :)
annaewasedlak
18 lipca 2017, 18:07Skopiowałam sobie przepis
ZdrowieJestGit
18 lipca 2017, 09:20ciekawe połączenie - makaron ryżowy - masz na myśli ten co wygląda też jak ryż czy w innej formie?
kaba2000
18 lipca 2017, 10:14Tak dokładnie ten w formie ryżu.