no i oczywiscie przez moje łakomstwo musze zaczynac wszystko od poczatku,ale nie załamuje rak
powracam do dietki małokalorycznej ,tylko pytanie czy uda mi sie jak tak cudnie pachne swiezo upieczony swojski chlebek ,a tak przy okazji to co myslicie o takim własnie chlebie czyli pieczony samemu z przewaga maki zytniej otrab i płatkow owsianych czy jest tak samo kaloryczny jak ten kupowany w sklepie całkiem biały?dzisiaj na sniadanko była owsianka na mleczku 2-gie sniadanie jabłuszkorazy dwa a obiadek bedzie wołowinka z folii i warzywka a potem to raczej juz nic no chyba ze jakis jogurt zobacze jak to bedzie mam nadzieje na niewielki spadek na wadze zobaczymy buziolki odchudzaczki
ibiza1984
1 czerwca 2013, 10:54Chleb pieczony w domu, nawet jeśli nie jest mniej kaloryczny - jest na pewno bardziej zdrowy, bo pozbawiony chemii i tych wszystkich konserwujących dodatków. Ponadto, robiąc chleb własnoręcznie, można wykorzystać ulubione dodatki i stworzyć taki bochenek, jakiego nie jesteśmy w stanie dostać w żadnej piekarni w Polsce i na świecie :) Ja polecam pieczenie chleba, bo sama już od dawna rozpieszczam tak swoją rodzinę :)