Makaron ciemny al dente, szpinak, kalafior oraz ryba(Panga) ze sreberka. Domieszka sera feta.
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
EwaFit
17 maja 2015, 19:12oooo, kolejne super danie z rybą. Idę robić podobne na jutro na obiad do mojego pudełka do pracy :) Przy czym zamiast pangi--wybieram łososia, bo najbardziej z ryb lubię. Na drugim miejscu jest dorsz. A trzecie miejsce---jeszcze nie ma faworyta :)
DietaJacka
17 maja 2015, 20:41smakowało wyśmienicie. Do tego jeszcze odpowiednio doprawione.
EwaFit
17 maja 2015, 20:43na pewno było smaczne :) moje sie robi w piekarniku na jutro :) łosoś w pomidorach, do tego ciemny ryż i sałatki :)
angelisia69
17 maja 2015, 17:02najgorsza z mozliwych dostepnych ryb :P juz nawet tilapia jest lepsza.Poczytaj sobie jak hoduja pangi
DietaJacka
17 maja 2015, 17:33mi smakowała :d