Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Coooooo????


Ludzie co z tą wagą??? Przez cały tydzień ostro trzymałam dietę. Codziennie kręcę przez 20 minut hula hoop. Codziennie jeżdzę szybkim tempem 10 km na rowerze. Wchodzę dziś po tygodniu na wagę i wyświetlacz wskazuje mi -10 dag??? Jak to możliwe ??? Ja myślałam, że conajmniej kg zrzuciłam. Brzuch mam bardziej płaski, ciuchy luźniejsze, a tu z 68,6 wielki spadek na 68,5. Trudno!!! Walczę dalej!!! 

  • Naturalna!

    Naturalna! (Redaktor)

    24 kwietnia 2016, 10:04

    jesz za mało białka a za dużo węgli, widziałam Twój ostatni jadłospis, poza tym zdecydowanie za mało kalorii, jak organizm dostaje mniej to spala mniej ... polecam zamówić Ci ksiązkę, o której pisze dzisiaj. wiele Ci wyjasni :) pozdrawiam

  • saphira1

    saphira1

    24 kwietnia 2016, 09:41

    może tracisz tkankę tłuszczową a budujesz mięśniową, ważne że ciuchy luźniejsze, pilnujesz kcl i ruszasz się, konsekwentnie rób swoje, nie odpuszczaj !

    • Naturalna!

      Naturalna! (Redaktor)

      24 kwietnia 2016, 10:02

      żeby budować tkankę mięśniową potrzeba treningu siłowego i nadwyżki kalorycznej, poza tym dużo białka w diecie ...

  • angelisia69

    angelisia69

    24 kwietnia 2016, 09:39

    po 1sze za malo jesz(wiele dziewczyn jak zwiekszylo kcal i uwartosciowalo menuy zaczelo chudnac)po 2gie u kobiet waga waha sie nawet do 2kg w ciagu dnia i po 3cie skoro czujesz luzy w ciuchach to moze warto zaczac sie tez mierzyc?;-)

    • Clarks

      Clarks

      24 kwietnia 2016, 09:42

      Angelisia - dziękuję kochana Kobieto. Przeanalizuję dziś dnu. W tym tygodnu wprowadzę poprawki. Mam plan ćwiczyć w poniedziałki i środy z Chodakowską. Nie poddam się.

    • angelisia69

      angelisia69

      24 kwietnia 2016, 10:00

      napewno zmiana aktywnosci pomoze,ale nie glodz sie kobietko :P wiadomo ze z wiekiem metabolizm zwalnia,ale ty go jeszcze dodatkowo spowalniasz.Usiadz kiedys szczerze z kartka i podlicz ile kcal jadasz.

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.