Moje dzisiejsze menu: śniadanie - owsianka (szklanka mleka +3 łyżki płatków); drugie sniadanie - kanapka (kromka chleba, plaster szynki, masełko, plaster pomidora) + jabłko. Obiad - 3/4 woreczka kaszy jęczmiennej z surówką z białej kapusty z marchwią i jabłkiem. Podwieczorek - jogurt naturalny z bananem. Kolacja - wędzona makrela z buraczkami. Wiem, że obiad denny, ale nie miałam nic przygotowanego w domu. Ten tydzień to mega maraton w pracy, a ja zamiast wieczorem przygotować posiłek to wolałam porozmawiać z moimi ukochanymi; natomiast rano ... Polka Galopka
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.