Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Menu


Na dziś: 1) śniadanie: owsianka (szklanka mleka + 3 łyżki płatków); 2) drugie śniadanie: jabłko i kanapka (kromka chleba, plaster chudej szynki i plaster pomidora); 3) obiad: 2 łyżki kaszy jęczmiennej, fura surówka z marchwi i tuńczyk z wody (z puszki); 4) podwieczorek: kefir naturalny ( 400 gram 1,5 %); kolacja: mały jogurt naturalny + kiwi. Kto mu powie ile to jest kalorii?    ... Posiłki mam przygotowane, prawdopodobnie przed 18:00 z pracy nie wyjdę wiec na pewno nie wprowadzę żadnych zmian żywieniowych na dziś. 

  • MadameRose

    MadameRose

    13 kwietnia 2016, 10:21

    Bardzo, bardzo mało kalorii... Dodaj coś jeszcze do tego menu :)

    • Clarks

      Clarks

      13 kwietnia 2016, 10:25

      Dzis juz nie dam rady, bo cały dzien jestem w pracy. Wymienione menu mam zapakowane w torbę i nic poza tym

  • Clarks

    Clarks

    13 kwietnia 2016, 09:32

    Komentarz został usunięty

  • Karampuk

    Karampuk

    13 kwietnia 2016, 09:13

    według mnie mało kalorii

    • Clarks

      Clarks

      13 kwietnia 2016, 10:27

      Taki ze mnie spec od żywienia ;)

  • angelisia69

    angelisia69

    13 kwietnia 2016, 09:03

    bardzo malo kalorii,2 lyzki kaszy i tylko tunczyk z wody to bardzo maly obiad,warzywa maja malo kcal i niestety bialka ani tluszczy nie maja,moglabys surowke skropic olejem/oliwa.Pozatym kolacja tez biedna,stanowczo za malo kcal

    • Clarks

      Clarks

      13 kwietnia 2016, 09:11

      Bardzo dziękuję, jutro będę pamiętała aby doprawić oliwą surówkę i dorzucę do obiadu kaszy lub ryżu.

    • angelisia69

      angelisia69

      13 kwietnia 2016, 09:16

      i do kolacyjki cosik ;-) mozesz zwiekszac tez kcal zdrowymi tluszczami ktorych malo u ciebie :orzechy,nasiona,pestki,sezam,mak, itd.

    • Clarks

      Clarks

      13 kwietnia 2016, 09:33

      Dzięki Angelisia :) Nie pomyślałbym o nasionach, pestkach lub orzechach, a to super pomysł.

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.