Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
moje ulubione zielone spagethi brukselkowe


Skladniki : makaron 50 gram, 5 brukselek pokroic w plastry,pol cebulki w kostke, 2 lyzki zielonego groszku ,jak macie to mozna dodac por ,lyzka oliwy.Warzywa podsmazyc na patelni,pozniej dodac ok 3 lyzek wody zeby byly miekkie,dodac sol,pieprz .Makaron normalnie ugotowac.
Na wierzch mozna dodac plasterek sera,lub lyzke jogurtu naturalnego.
dodam ze ma jakies 340  kcal,

  • kaszych

    kaszych

    26 października 2009, 10:49

    Ja również jestem tu już od ponad 3 lat, mieszkam w Cambridge, studiuje biznes międzynarodowy i dodatkowo pracuje. Ogólnie jest mi tu dobrze, jednak czasami tękno mi za Polską, choć szczerze mówiąc coraz częsciej rozważam pozostanie tu na stałe. Miłego dnia życze

  • Julianna27l

    Julianna27l

    26 października 2009, 07:49

    przeważnie PMŻ ale i to nie tak pięknie...pożarłam wczoraj,dosłownie..i mam za swoje..na wadze 75,9!

  • moniaf15

    moniaf15

    25 października 2009, 21:35

    wyglada fantastycznie!!! a jesli chodzi o zauroczenia i takie tam to rozumiem cie doskonale, bo ja tez mialam kiedys 20 lat :O))) i przechodzilam jesli nie to samo to bardzo podobne uczucia :O) ale masz racje, ze teraz gdy jestem z moim kochanym rybem to punkt widzenia mi sie zmienil ciutke :O) a moze spotykam za malo fajnych facetow, zeby sie rozgladac :O))) ale dzieki tobie troche sobie powspominam ;o)))))

  • justynka044

    justynka044

    25 października 2009, 21:28

    ja uwielbiam brukselkę

  • slimmer

    slimmer

    25 października 2009, 21:25

    Kurs robie kilka krokow od domu:)) Poszczescilo mi sie. Eddei przeszedl juz na emeryture i mieszka niedaleko. Dojezdza do miejscowego collegu i oddaje calego siebie wszystkim chlonnym studentkom:)) Ps. Obiadek wyglada znakomicie:))

  • Angelaaaa1234

    Angelaaaa1234

    25 października 2009, 21:10

    Ślicznie wyglądasz!! brawo ;* a danie baardzo apetyczne, lubię gotować muszę tego spróbować ;*

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.