17.06.2013
Menu:
8.05
- 2 kromki z kremowym serkiem i ogórkiem
11.10
- sałata, pomidorki, dresing ziołowy, pierś
14.40
- baton fitness
16.40
- ryba na parze
- ziemniaki
- colesław
19.55
- colesław
- kromka z kremowym serkiem i ogórkiem
20.40
- 2 naleśniki
Płyny:
- 4 kawy
- 2 litry wody
18.06.2013
Menu:
8.10
- 2 kromki ze schabem i chili
11.30
- 2 parówki
- grzanka z serkiem topionym i pomidorem
14.30
- baton fitness
17.15
- sałata, bób, pierś, dresing
20.15
- 3 jajka
- kromka z sałatą, szynką, serem, chili
Płyny:
- 4 kawy
- 2 litry wody
19.06.2013
Menu:
7.35
- 2 kromki z szynką, serem, chili
11.55 w pracy
- baton fitness
14.50
- pierś pieczona
- fasolka
- brukselka
18.50
- 4 ogórki konserwowe
- 1/2 grzanki z drobiowym paprykarzem
- 1/2 grzanki z sałatką z makreli
Płyny:
- 1 kawa
- 2 litry wody
- kubek kakao
Przekąski:
- lód rożek
Nutka na dziś
Menu:
8.05
- 2 kromki z kremowym serkiem i ogórkiem
11.10
- sałata, pomidorki, dresing ziołowy, pierś
14.40
- baton fitness
16.40
- ryba na parze
- ziemniaki
- colesław
19.55
- colesław
- kromka z kremowym serkiem i ogórkiem
20.40
- 2 naleśniki
Płyny:
- 4 kawy
- 2 litry wody
18.06.2013
Menu:
8.10
- 2 kromki ze schabem i chili
11.30
- 2 parówki
- grzanka z serkiem topionym i pomidorem
14.30
- baton fitness
17.15
- sałata, bób, pierś, dresing
20.15
- 3 jajka
- kromka z sałatą, szynką, serem, chili
Płyny:
- 4 kawy
- 2 litry wody
19.06.2013
Menu:
7.35
- 2 kromki z szynką, serem, chili
11.55 w pracy
- baton fitness
14.50
- pierś pieczona
- fasolka
- brukselka
18.50
- 4 ogórki konserwowe
- 1/2 grzanki z drobiowym paprykarzem
- 1/2 grzanki z sałatką z makreli
Płyny:
- 1 kawa
- 2 litry wody
- kubek kakao
Przekąski:
- lód rożek
Nutka na dziś