Vitalia już niestety zauważyła, że skończyłam 73 lata 😥powodów do radości raczej nie mam. No może jeszcze do 75 będę uważała, że do 80 lat mam troszkę czasu , ale perspektywy nieciekawe 😏. Czas biegnie nieubłaganie, ake wydaje mi się, że teraz to już przyspiesza niemiłosiernie.
tak sobie osłodziłam ten dzień 🙂i oczywiście Prosecco 😍
od tłumaczenia mężowi jak ma zrobić zdjęcie dostałam zeza🤩
wolę swoje fotki, ale powinnam już nosić golfy, bo szyja mnie najbardziej zdradza😏. Już dziś po święcie dalszy ciąg porządków, ale tak na luzie , staram się raczej utrzymywać porządek bz bieżąco w ciągu roku. Kiedyś mycie drzwi , grzejników zabierało mi 1 dzień/ mam po 16 szt/ tak samo było z oknami czy łazienkami , kuchnią. Teraz to rozkładam na kilka dni , nie spieszę się, nie przemęczam się i do 20- tego wszystko zdążę. Potem będę udzialać się kulinarnie, muszę przestawić się na gluten free, bo podczas ciąży synową dopadła ta przypadłość. Już zaopatrzyłam się w mąkę ryżową, kukurydzianą i będę z niej lepić uszka, pierogi, piec paszteciki czy chlebek. Myślę że dam radę, choć nigdy nie robiłam ciasta na pierogi z tej mąki, ale napewno internet pomoże 😍a nam napewno potrawy wolne od glutenu nie zaszkodzą 🙂. Tyle na dziś ode mnie, wszystkie moje Vitalijki serdecznie pozdrawiam i zmykam do dziergania , bo powinnam zdążyć zrobić 2 rozpoczęte strzałki 😍😘😘😘😘
mariolka1960
8 grudnia 2021, 15:27Krysienko życzę Tobie najwiecej zdrowka,😘🥳🎂🥂 Na ten wiek pięknie wyglądasz, 😘
alinan1
8 grudnia 2021, 15:26Krysiu, jeszcze raz sto lat! W ogóle nie wyglądasz na te 73… Nie wiem na ile wyglądasz, ale na pewno nie na 70+. Ciekawa jestem jak Ci te pierogi i uszka wyjdą. Ja w sumie też nie powinnam białej mąki w ogóle , bo cukier mam za wysoki. Ale nie przyszło mi do łba żeby spróbować z innej mąki. Pomyślę o tym później , jak Scarlet. W tym roku jeszcze „ normalne” zjem.