- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
Znajomi (30)
O mnie
Archiwum
Informacje o pamiętniku:
Odwiedzin: | 26948 |
Komentarzy: | 3330 |
Założony: | 24 stycznia 2012 |
Ostatni wpis: | 11 stycznia 2018 |
kobieta, 66 lat, Warszawa
158 cm, 72.80 kg więcej o mnie
Postępy w odchudzaniu
Grzybek tybetański posiada właściwości lecznicze:
* reguluje przemianę materii,* wspomaga leczenie chorób serca i naczyń wieńcowych,* rozkłada tzw. ?zły cholesterol? i złogi w naczyniach tętniczych,* wytwarza naturalne i bezpieczne dla układu odpornościowego antybiotyki, a więc leczy wszystkie stany zapalne w organizmie,* wytwarza interferon zwalczający wirusy,* hamuje wzrost komórek nowotworowych,* reguluje ciśnienie tętnicze oraz poziom glukozy we krwi,* leczy choroby wątroby, śledziony i trzustki,* zbawiennie działa na nerki, pęcherz i przewody moczowe,* leczy choroby dróg żółciowych i rozpuszcza kamienie zalegające w woreczku żółciowym,* leczy choroby przewodu pokarmowego, wrzody żołądka i dwunastnicy,* eliminuje stany zmęczenia i wyczerpania,* łagodzi skutki stresu,* hamuje proces starzenia się komórek,* wzmacnia włosy i opóźnia ich siwienie,* wzbogaca mleko w szereg niezbędnych do funkcjonowania witamin stanowiąc ich całkowicie naturalne źródło.