Postęp zadań

  • DZIEŃ 16 Sobota, 19 grudnia
    Dzień bez słodyczy i fast-food'ów

  • DZIEŃ 17 Niedziela, 20 grudnia
    Dzień bez słodyczy i fast-food'ów

  • DZIEŃ 18 Poniedziałek, 21 grudnia
    Dzień bez słodyczy i fast-food'ów

  • DZIEŃ 19 Wtorek, 22 grudnia
    Dzień bez słodyczy i fast-food'ów

  • DZIEŃ 20 Środa, 23 grudnia
    Dzień bez słodyczy i fast-food'ów

Komentarze

  • Marta_1987

    Marta_1987

    7 grudnia 2015, 20:52

    Hej również zaczęłam od grudnia, zero słodyczy :) Jestem taka dumna z siebie:)

    • Saliczka

      Saliczka

      11 grudnia 2015, 19:00

      Ja też... Nie wiem jakim cudem mi się udaje :D ale nie poddam się i mam nadzieję, że wytrzymam, w końcu zostało tylko 12 dni, ale nie ciągnie mnie do słodyczy :) Może dlatego, że staram się codziennie motywować i oglądam programy motywacyjne

  • Saliczka

    Saliczka

    4 grudnia 2015, 11:44

    Też zaczęłam od grudnia, ale dopiero tera utworzyłam wyzwanie :D

  • BieruthMonika

    BieruthMonika

    4 grudnia 2015, 09:31

    Ja już 5 dzień: - bez słodyczy - bez podjadania pomiędzy posiłkami - z kolacją o godzinie 19 i bez podjadania później :) A pomaga mi w tym nagranie HIPNOSENCJA - to hipnoza na odchudzanie, nie sądziłam, że tak wspaniale wspomoże moje postanowienia :)

    • Saliczka

      Saliczka

      4 grudnia 2015, 11:50

      mogłabyś zamieścić link? :)

  • blacklove89

    blacklove89

    4 grudnia 2015, 08:06

    Pikuś :P

  • FitNatalia

    FitNatalia

    4 grudnia 2015, 07:12

    Ja od 30listopada sie trzymam:) cudownie byłoby TYM RAZEM wytrwac:)

  • natlas1105

    natlas1105

    3 grudnia 2015, 22:04

    Szczerze to oliwa z oliwek nie nadaje się za bardzo to smażenia, szczególnie extra virgin. Do sałatek tak, ale do smażenia lepszy jest zwykły słonecznikowy. A do wyzwania dołączam się z przyjemnością, choć obawiam się, że do świąt raz pęknę piekąc pierniki :)

    • Saliczka

      Saliczka

      4 grudnia 2015, 11:44

      dlaczego? :)

    • natlas1105

      natlas1105

      4 grudnia 2015, 19:45

      Bo ma niski punkt dymienia. Nawet na vitalii był swego czasu artykuł o olejach do smażenia, wychodzi na to, że jeszcze lepszy od słonecznikowego (z tych lokalnych) to rzepakowy. Wrzucam linka. http://vitalia.pl/artykul6445_Ranking-tluszczow-do-smazenia.html

  • dorota762

    dorota762

    3 grudnia 2015, 21:44

    ja zaczęłam 1 grudnia, ale chętnie dołączę