Temat: widac rezultaty?

Hej dziewczyny. Cwicze od dluzszego czasu i marzy mi sie abs ale niestety z dieta roznie bywa. Tak wiem,ona gra kluczowa role. Jednak mam pytanie, czy waszym okiem widac juz jakies rezultaty? jak to wogole wyglada? ja zawsze patrze na siebie zbyt krytycznie twierdzac ze nie wiele widac. 

rezultaty mozna ocenic na podstawie porownania zdjec "przed" i "po". tutaj mamy tylko jedno zdjecie, w dodatku ustawione bokiem i niezbyt wyrazne. (tajemnica) wygladasz dobrze, masz normalny, plaski brzuch  -widac, ze nad nim pracujesz. efektow jednak nie ocenie, bo nie wiem jak wygladal "przed". ;)

musiałabyś dac zdjecie przed i po. Ale ładnie wyglądasz 

brzuch ok, a jeszcze troszkę pracy. Nie słuchaj tych wielce doświadczonych, żebyś nie ćwiczyłam brzucha tylko najpierw zgubiła tłuszcz.  Pierdo*** jak potluczone.  Gub tłuszcz jednocześnie pracuj na to co pod nim. Ja zarys juz widzę :)

Pasek wagi

jaki zarys widzisz?

Bardzo fajnie wygladasz. I pracuj dalej, zeby nie zaprzepascic efektow

Pasek wagi

bardzo łądny brzuszek 

Widać, że nad nim pracujesz, super jest ♥

Pasek wagi

akurat z tym sie nie zgodze, ze to btak miesiaczki, ale dzieki za opinie

Tu nie ma co się zgadzać, bądź nie. Statystycznie dane są takie, że krata na brzuchu wymaga bf poniżej 17-18 punktów. Natomiast zdrowy, zalecany poziom bf dla dorosłej kobiety to minimum 18-20. Jak widać średnio się to pokrywa. Jak masz mocno pocięty brzuch, genetycznie, to coś tam będzie widać przy wyższym bf, jeśli nie, to będziesz musiała jeszcze dość sporo schudnąć. Konsekwencje tego są znane.

O ile nie jesteś zawodniczką bikini fitness, myśl o absie jak o takim szczęśliwym podarunku od genów. Jak sam wyjdzie, fajnie, ale celowo do niego dążyć - raczej bez sensu.



Taką cieniutką skórę na brzuchu trzeba mieć, żeby było widać rzeźbę. To bardzo mało tłuszczu.

Nie wiem - może wcześniej było lepiej i teraz się zapuściłaś? Nie ma zdjęcia porównawczego a medium nie jestem. 

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.