- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
21 grudnia 2009, 12:37
Witam! w przyszłym roku w maju kończę 30 lat i do tego czsu chcę ujrzeć pierwszy raz od czasów szkoły podstawowej 5 z przodu! przyłączycie się? Zamierzam prowadzić dietę 1200kcal - na razie robię do niej przymiarki i raz się uda raz nie; no bo wiadomo jak to w okresie świątecznym... masa słodyczy dokołą i pyszności przeróżnych. Od nowego roku startuję na 100%. A do tego czasu - staram się nie przesadzać... ćwiczę - 3x w tyg siłka+aeroby, oraz 3x w tyg - 8 min abs,legs, buns, arms. Ćwiczę w spodenkach neoprenowych nasmarowana czerwonym evelinem. Grzeje... oj grzeje. Zapraszam do mojego wątku!
p.s. Chciałabym tylko dodać że bardzo potrzebuję motywacji. Schudłam 15kg po porodzie i od 16 miesięcy waga stoi - małe wahania +- 2kg się zdarzały... brakowało mi woli walki... teraz nad nią pracuję bo trzydziestka zbliża się nieubłaganie!
Edytowany przez 50bd96bdea989e3e06c5f38071481cc3 21 grudnia 2009, 12:43
6 stycznia 2010, 17:53
Ja wciąż jestem na diecie ŻM, wczoraj trochę poćwiczyłam na skakance i pokręciłam hula hop. Zbliża się mi jednak @ i mam niesamoitą ochotę na czekoladę. Walczę z tym dzielnie, ale chyba się złamię.
Czerwony.kapturku czytam własnie książkę o diecie Dukana. Powiem Ci, że bardzo mnie wciągła. Jak ją całą przestudiuję to chyba odważę się spróbować tej diety. Narazie szukam jakiś ciekawych przepisów na temacie o tej diecie co by urozmaicić sobie maksymalnie fazę uderzeniową
6 stycznia 2010, 21:18
7 stycznia 2010, 15:08
7 stycznia 2010, 15:37
dopisuje sie do watku... ja 30stkę dokładnie za rok i 8 dni :D ... mam nadzieje, ze dopołowy tego roku zobaczę na swojej wadze magiczne 47kg i utrzymam ja do 30stki :D!
a Wam, zycze powodzenia w dazeniu do swoich celow;)
7 stycznia 2010, 16:45
> afrodyto, widziałam Cię szukającej przepisów,
> pytałaś o słodzik, zajrzyj na stronę domos.pl, ja
> do pieczenia używam sweetie gold, a normalnie to
> sweet top, do kupienia w każdym markecie
Dzięki, zajrzę na pewno bo już sama nie wiem jaki słodzik jest lepszy: z asaprtamem czy sacharynianem sodu. Ten pierwszy jest podobno rakotwórczy, ale Dunkan jako lekarz na pewno powinien to wiedzieć, więc jeśli go tak propaguje to chyba nie jest taki szkodliwy do końca
8 stycznia 2010, 11:14
8 stycznia 2010, 12:04