Temat: Ile powinnam zrzucić? Jestem załamana:( Jaki to typ figury?

oto zdjecia:

moje wymiary:
talia:77cm
na poziomie pępka:84cm
udo:52cm
łydka:36.5cm
biodra:91cm
pod piersiami:78cm
w piersiach:85cm
Na jaka przejsc diete? Co cwiczyc? Jaki mam typ figury? Nad czym szczegolnie popracowac? i ile czasu wyznaczyc sobie na odchudzanie? mam problem troche z ulozeniem jadlospisu bo nie jem miesa  i ryb.Taki duzy brzuch a male piersi:( masakra
Mam 160 cm wzrostu waga 55kg BMI w normie a jaka ja gruba;O az mi sie plakac chce:( Dajcie jeszcze jakies swoje opinie uwagi

...
Pasek wagi
kolumna. pracuj nad brzuchem., ogolnie fajnie wygladasz. nie przesadzaj ;p wiecej pewnosci siebie ;p
załamana? , nie jest tak źle, nie ma powodów do łamania się, a poprostu trzeba ruszyć swoje 4 litery i popracować nad tym czy owym, bo masz predyspozycję to bardzo fajnej sylwetki.
Pasek wagi

ooo sieemaa ! :) . jesteśmy w podobnej sytuacji :) . ja 161 cm wzrostu i narazie 52 kg . ; p 

powinnas schudnąć do 49- 50 kg . 

regularne posiłki , wiecej warzyw . nie jedz słodyczy ;p dieta 1000-1200 kcal . ;) 
rób brzuszki , biegaj , jeżeli masz mozliwośc możesz jeżdzić na rowerze . xd
i tak dalej i tak dalej :) . szczupła sylwetka to nie tylko chcwilowa dieta xd . tylko kwestia odmawiania sobie bardzo kalorycznych rzeczy do końca zycia xd . 

twój typ figury jak dla mnie to jabłko :) . noogi masz bardzo ładne :) . ja w udzie mam 51 cm . a moje nóżki wygladają 100 % gorzej . 

pozdrawiam i życzę sukcesów w odchudzaniu :) ! :D

o matko, ale z Ciebie histeryczka :D myślałam, że ze 100kg ważysz, a Ty...55 :o poćwicz nad brzuchem i będzie rewelacyjnie!
Typ figury jabłko. Masz fajne szczupłe nogi moim zdaniem -5 kg i będzie idealnie, ale ogólnie nie jest zle
5 kg max , brzuszek do poprawy, nogi ładne
Pasek wagi
jakieś zmodyfikowane jabłko, bo mały biust ale może jeszcze urośnie;) najważniejsza zdrowa dieta i jakieś cardio no i ćwiczenia na talię, a potem ćw na abs, jak już ci trochę tłuszczyku z brzucha zleci;) powodzenia!

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.