- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
17 sierpnia 2018, 13:14
czesc. Mam w ogrodku wlasnorecznie wyhodowany, naturalny jarmuz. Podzielcie sie prosze Waszymi sprawdzonymi patentami na to warzywo. Nie wiem jak sie za nie zabrac. Zblanszowac, wczesniej zamrozic, czy zjesc na surowo? Zrobic koktail, salatke, a moze jeszcze cos innego? Wiem, ze w internecie na pewno jest mnostwo przepisow, ale chcialabym cos przetestowanego przz Was :) z gory dziekuje.
17 sierpnia 2018, 13:20
najbardziej lubię w postaci chipsów, na ostro, z papryką
17 sierpnia 2018, 13:48
Jarmuz jest taki super, ze ja kiedys poswiecilam mu caly wpis na insta ( tutaj dokladnie ) i bazujac na tym doswiadczeniu, to na Twoim miejscu zostawilabym go spokojnie w tym ogrodzie Osobiscie probowalam smoothie, ale duzo osob polecalo wlasnie czipsy.
17 sierpnia 2018, 13:49
czipsy pycha
17 sierpnia 2018, 14:03
pobiegana, woda jeziorna z rzesa widna raczej nie brzmi zachecajaco chyba sprobuje zrobic chipsy.
17 sierpnia 2018, 14:07
Wyrzucić
17 sierpnia 2018, 14:09
sok wyciskany z jabłkami, ogórkiem , kiwi, ..., spirulina i takimi tam.
17 sierpnia 2018, 14:12
zamrozić i dodawać do smoothies, dodawać do wyciskanych soków - z wyciskarki. Ja czasem do rosołu wrzuciłam podczas gotowania.
17 sierpnia 2018, 14:15
ja codziennie pije sok z jabłek, szpinaku, jarmuż i czosnku. Dla mnie pyyyycha. Czasem tez przyrządzam na gęsto jak szpinak
Edytowany przez synestezjaa 17 sierpnia 2018, 14:15