- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
13 grudnia 2017, 00:02
Przymierzam się do zrobienia bigosu na święta, w związku z tym szukam dobrego wytrawnego wina w rozsądnej cenie. Najlepiej coś ze sklepu sieciowego jak Tesco, Kaufland, Biedronka, Lidl, Dino, Aldi.
Macie jakieś sprawdzone myki dzięki którym bigos jest smaczniejszy?
13 grudnia 2017, 21:57
Ja także daję zawsze egri bikaver- jest niedrogie i całkiem smaczne, do bigosu idealnie pasuje.Nie daję go na początku gotowania tylko w ostatnim dniu gotowaniu całości( u mnie w domu zawsze bigos robiło się kilka dni, żeby było przynajmniej 3 fazy gotowanie a potem schodzenie przez noc, to wpływa na smak)