- Dołączył: 2016-12-20
- Miasto: Rzeszów
- Liczba postów: 236
11 marca 2017, 11:50
Jutro mamy ważnych gości i kupiliśmy schab ze śliwką. Problem w tym, że nie wiemy z czym go podać... POMOCY!
- Dołączył: 2014-09-17
- Miasto: Ipswich
- Liczba postów: 39
11 marca 2017, 11:54
Ekspertem kuchennym nie jestem ale moze czerwone buraki starte z jablkiem?
- Dołączył: 2015-10-16
- Miasto: Wałbrzych
- Liczba postów: 6052
11 marca 2017, 11:57
surówka z czerwonej kapusty?
- Dołączył: 2010-05-25
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 11835
11 marca 2017, 12:10
Podaj 2-3 dodatki. Kapusta czerwona, buraczki zasmażane, zielona sałata zawsze ma powodzenie, ogórek kiszony również
- Dołączył: 2014-04-16
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 19794
11 marca 2017, 13:44
czerwona kapusta będzie chyba najlepsza , bo jest bardziej wyrazista.
- Dołączył: 2016-12-20
- Miasto: Rzeszów
- Liczba postów: 236
11 marca 2017, 14:50
Dziekuje wszystkim za pomysły ^^.
- Dołączył: 2016-12-20
- Miasto: Rzeszów
- Liczba postów: 236
11 marca 2017, 14:52
A jak obrobić czerwoną kapustę?
- Dołączył: 2015-10-16
- Miasto: Wałbrzych
- Liczba postów: 6052
11 marca 2017, 14:58
ja tre na tarce, na grubych oczkach, dodaje posiekaną cebulke, pieprz, sól, cukier, oliwe i na koniec troszke octu i musztardy, pycha
- Dołączył: 2012-01-27
- Miasto: Gdzies Tam
- Liczba postów: 4497
11 marca 2017, 15:06
eszaa napisał(a):
ja tre na tarce, na grubych oczkach, dodaje posiekaną cebulke, pieprz, sól, cukier, oliwe i na koniec troszke octu i musztardy, pycha
tak na surowo ją jesz ??czerwona kapusta jest dosc twardawa i dla mnie bezsmakowa na surowo .