- Dołączył: 2013-10-11
- Miasto: warszawa
- Liczba postów: 65
22 października 2013, 13:18
Witajcie chcialbym usmazyc rybe w panierce i zastanawiam sie czy zamiast smazenia, daloby rade usmazyc na grillowanej patelni prawie bez dodatku tluszczu ? co myslicie ? ktos tak kiedys robil ?
- Dołączył: 2013-03-06
- Miasto: Częstochowa
- Liczba postów: 25973
22 października 2013, 14:24
nie ma to jak wtykac swoje 3 grosze do cudzego koryta. nie bedzie tego zarl ale sie wtracic musi lol.
taka gotowa rybe mozesz upiec tez w piekarniku
z mrozonymi filetami to jest ten minus ze przywieraja bez panierki dlatego ja dobrze odsaczam z wody recznikiem. daje w mace a potem w jajku i bulce. niestety po rozmrozeniu ryby jest tyle co kot naplakal. dlatego teraz kupuje tuszke szczegolnie jak chce na szybko obiad
- Dołączył: 2013-10-11
- Miasto: warszawa
- Liczba postów: 65
22 października 2013, 15:09
Ladenves napisał(a):
sam syf, ale skoro chcesz sie faszerować takim (niesmacznym) gó*nem to twoja sprawa. co do pytania - obstawiałabym ze przywrze bez tłuszczu.
haha gowno mnie obchodzi twoja opinia :) bardzo madra zresza ;)
- Dołączył: 2013-06-06
- Miasto:
- Liczba postów: 1478
22 października 2013, 17:41
troche pokory skarbie
- Dołączył: 2013-03-06
- Miasto: Częstochowa
- Liczba postów: 25973
22 października 2013, 17:42
Ladenves napisał(a):
troche pokory skarbie
bo ??
- Dołączył: 2013-10-24
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 109
24 października 2013, 14:59
Ja gotuję na parze. Układam na folii aluminiowej, posypuję ziołami i wkładam do garnka razem z folią. 10-20 minut, zależy od ryby i pycha!