- Dołączył: 2013-10-11
- Miasto: warszawa
- Liczba postów: 65
22 października 2013, 13:18
Witajcie chcialbym usmazyc rybe w panierce i zastanawiam sie czy zamiast smazenia, daloby rade usmazyc na grillowanej patelni prawie bez dodatku tluszczu ? co myslicie ? ktos tak kiedys robil ?
22 października 2013, 13:20
Piekę w folii w piekarniku elektrycznym. Doprawiam ziłami prowansalskimi albo mieszanką do ryb + cebula.
- Dołączył: 2013-10-11
- Miasto: warszawa
- Liczba postów: 65
22 października 2013, 13:23
chodzi mi o kupna z panierka rybe a nie swiezy filet
22 października 2013, 13:28
Możesz bez problemu zrobić to na patelni grillowej bez tłuszczu. Tyle, że nie rozumiem dlaczego kupiłaś w panierce, skoro zależy ci na zdrowym odżywianiu, w sklepach dostępne są też mrożone filety bez panierki przecież :)
- Dołączył: 2010-07-29
- Miasto: Bielsko-Biała
- Liczba postów: 5563
22 października 2013, 13:29
Ja z panierką robię tak że podsmażam z obu stron na łyżce oliwy tak żeby się zrumieniła , przykrywam pokrywką i duszę na małym ogniu ewentualnie podlewam odrobiną wody
- Dołączył: 2013-10-11
- Miasto: warszawa
- Liczba postów: 65
22 października 2013, 13:32
Gravida napisał(a):
Możesz bez problemu zrobić to na patelni grillowej bez tłuszczu. Tyle, że nie rozumiem dlaczego kupiłaś w panierce, skoro zależy ci na zdrowym odżywianiu, w sklepach dostępne są też mrożone filety bez panierki przecież :)
ah naprawde? wow nie wiedzialam dzieki :)
- Dołączył: 2011-07-29
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 2155
22 października 2013, 13:36
mnie zawsze przywierają te z panierką i już takich nie kupuje. Na patelni kićka się robi.
- Dołączył: 2005-12-13
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 3048
22 października 2013, 13:47
bleee, nie kupuj takich
- Dołączył: 2013-10-11
- Miasto: warszawa
- Liczba postów: 65
22 października 2013, 13:48
monada napisał(a):
bleee, nie kupuj takich
bo co? nie obchodzi mnie twoja opinia, lepiej odpowiedz na pytanie
- Dołączył: 2013-06-06
- Miasto:
- Liczba postów: 1478
22 października 2013, 14:10
sam syf, ale skoro chcesz sie faszerować takim (niesmacznym) gó*nem to twoja sprawa. co do pytania - obstawiałabym ze przywrze bez tłuszczu.