6 października 2013, 21:29
Planuję zaprosić znajomych na wieczór i zrobić coś na grillu elektrycznym. Pomyslałam, że zaczął się sezon na dynię i warto to wykorzystać :D Co dodałybyście prócz dyni, aby zrobić szaszłyki?? Myślałam o kurczaku, bo wszyscy mięsożerni, ale co jeszcze??? Proszę o podpowiedzi! :)
- Dołączył: 2013-08-07
- Miasto: Będzin
- Liczba postów: 3829
6 października 2013, 21:32
paprykę pieczarki ??
6 października 2013, 21:36
need_for_motivation napisał(a):
paprykę pieczarki ??
Czyli celować w "kasykę"? ;) tylko czy papryka pasuje do dyni, bo pieczarki pasują do wszystkiego :D
- Dołączył: 2013-07-23
- Miasto: białystok
- Liczba postów: 3044
6 października 2013, 21:40
cukinia,pomidor
- Dołączył: 2013-07-23
- Miasto: białystok
- Liczba postów: 3044
6 października 2013, 21:40
ziemniaki
6 października 2013, 21:42
ooo cukinia będzie pasować! czyli tak: dynia, kurczak zawinięty w boczek, pieczarki, cukinia? ;) Brzmi jakos składnie? :D
Edytowany przez 6 października 2013, 21:54
- Dołączył: 2013-09-28
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 2197
6 października 2013, 22:04
Jak najbardziej! Smacznego :D
6 października 2013, 22:22
A może dodać ogórka?
6 października 2013, 22:47
Nympheo napisał(a):
A może dodać ogórka?
Nigdy nie grillowałam ogórka, jak taki smakuje? :)