Temat: Jeśli ryba - jaka? Jak?

Zauwazylam, ze w mojej diecie brakuje ryb i zdrowych tłuszczy z nich pochodzących. Jeśli skusić się na rybkę to jaką najlepiej?

Jak przyrządzacie swoje rybki, żeby były smaczne i zdrowe?

:)

Pasek wagi

Czubkowa napisał(a):

Jula09 napisał(a):

sola pieczona w piekarniku :)
Jak byłam w Zakopanym i poszliśmy coś zjeść do knajpy, ja chciałam rybkę to fajnie pisało "Sola bez soli ale za to z porem" :P
bo to panga byla:)
Pasek wagi

ryby morskie dorsz, sola, halibut, pieke, duszę, gotuję na parze, robię zupy
Łosoś jest bardzo smaczny lub tuńczyk ale np taki z grilla.:)
Pasek wagi
ja uwielbiam łososia wędzonego ,pieczonego-chcoiaz pozniej mi sie po nim odbija:P
Grilowany łosoś ze szpinakiem albo sałatka. Dorsz na parze.
Pasek wagi
makrela wędzona bardzo zdrowa
tuńczyk w sosie własnym do sałatki czy makaronu
łosoś pieczony
ja osobiście uwieliam smażoną , panierowaną sole , mintaja, dorsza , czarniaka 
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.