- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
23 czerwca 2013, 11:47
Edytowany przez evangelinee 23 czerwca 2013, 11:52
23 czerwca 2013, 22:00
poltorej godziny? ja piers z kurczaka pieke 25 minut w 180 stopniach i nigdy nie wyszla surowaupiekłabym w piekarniku 180 stopni przez godzine do poltorej , sprawdz wykałaczka po godzinie czy jest miekkie. jesli jednak wybierzesz patelnie musi byc mały ogien zeby przez ta godzine sie nie przypalilo i nie bylo surowe w srodku. polecam przyprawic majerankiem, wtedy jest super smak
24 czerwca 2013, 13:06