- Dołączył: 2011-04-07
- Miasto:
- Liczba postów: 1928
16 listopada 2012, 09:42
Robil ktos? Na opakowaniu pisze aby zapiec surowy makaron. Mi sie wydaje,ze to kiepski pomysl i po 30minutach w piekarniku dalej bedzie twardy. Robil ktos? Wyszlo?
- Dołączył: 2012-10-29
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 62
18 listopada 2012, 22:54
co do samej zapiekanki, to robiłam i dawałam twardy makaron. trzeba tylko przypilnować, żeby cały był zanurzony w sosie. zawsze też możesz go trochę dłużej potrzymać w piekarniku.
21 listopada 2012, 07:24
ja go gotuje al dante czy jak to tam sie pisze i wychoodzi dobry...nie za twardy,ale tez nie rozgotowany ; ]
tez uwazam,ze to kupa,ale domownicy lubią
a gołąbki jadlam i ryz mi pasował ..... ale 100 gram to za malo do takiej ilosci miesa jaką dalam,więc chyba dlatego - dzieki za rade,na drugi raz ugotuje ; )