Temat: Pierś z kurczaka w papirusach

Testowałyście te piersi z kurczaka w papirusach? Opłaca się? Kupiłam to i nie wiem właśnie czy robić z tego obiad bo nie mam patelni teflonowej 
testowałam. mnie smakowało no i co najważniejsze bez tłuszczu :-)

serduszko8787 napisał(a):

testowałam. mnie smakowało no i co najważniejsze bez tłuszczu :-)

ale smażyłaś to na patelni teflonowej ?
Ja testowałam i raz wyszło troszkę nie dopieczone ale za drugim razem filet wyszedł pyszny i soczysty ;) ja smażylam na patelni teflonowej
Pasek wagi
czesc a gdzie moge znaleźćten przepis bo mnie zaintrygował?
właśnie jestem po TAKIM obiedzie. Pierś jest rzeczywiście soczysta i smaczna :) Papirus nie powinien Ci się przykleić do innej patelni niż teflonowa.
mi sie nic nie przykleilo ale troche sie dymilo w kuchni a robilam wedlug przepisu palnik na polowe patelnia sucha nie wiem.. ale piers smaczna

zara11 napisał(a):

czesc a gdzie moge znaleźćten przepis bo mnie zaintrygował?

Ja jadłam tylko czosnkowe. Piersi nie rozbijam, tylko przekrawam na pół wzdłuż, wtedy się ładnie wysmaży :)

Mnie bardzo smakuje.

kaatarzynka napisał(a):

zara11 napisał(a):

czesc a gdzie moge znaleźćten przepis bo mnie zaintrygował?


własnie wtulam...weszłam na neta i sie doszukałam...smaczne sa tylko ja dałam cienko i troche słone...ale smaczne..polecam

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.