22 października 2012, 13:05
Testowałyście te piersi z kurczaka w papirusach? Opłaca się? Kupiłam to i nie wiem właśnie czy robić z tego obiad bo nie mam patelni teflonowej
- Dołączył: 2009-03-16
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 1713
22 października 2012, 13:09
testowałam. mnie smakowało no i co najważniejsze bez tłuszczu :-)
22 października 2012, 13:11
serduszko8787 napisał(a):
testowałam. mnie smakowało no i co najważniejsze bez tłuszczu :-)
ale smażyłaś to na patelni teflonowej ?
- Dołączył: 2012-10-19
- Miasto:
- Liczba postów: 685
22 października 2012, 13:14
Ja testowałam i raz wyszło troszkę nie dopieczone ale za drugim razem filet wyszedł pyszny i soczysty ;) ja smażylam na patelni teflonowej
- Dołączył: 2012-08-24
- Miasto: Zbylitowska Góra
- Liczba postów: 1694
22 października 2012, 13:19
czesc a gdzie moge znaleźćten przepis bo mnie zaintrygował?
22 października 2012, 13:30
właśnie jestem po TAKIM obiedzie. Pierś jest rzeczywiście soczysta i smaczna :) Papirus nie powinien Ci się przykleić do innej patelni niż teflonowa.
- Dołączył: 2008-01-27
- Miasto: Słupsk
- Liczba postów: 6502
22 października 2012, 13:44
mi sie nic nie przykleilo ale troche sie dymilo w kuchni a robilam wedlug przepisu palnik na polowe patelnia sucha nie wiem.. ale piers smaczna
- Dołączył: 2008-03-20
- Miasto: Olsztyn
- Liczba postów: 7287
22 października 2012, 14:14
zara11 napisał(a):
czesc a gdzie moge znaleźćten przepis bo mnie zaintrygował?
- Dołączył: 2011-05-02
- Miasto: Miasteczko
- Liczba postów: 1171
22 października 2012, 14:27
Ja jadłam tylko czosnkowe. Piersi nie rozbijam, tylko przekrawam na pół wzdłuż, wtedy się ładnie wysmaży :)
Mnie bardzo smakuje.
- Dołączył: 2012-08-24
- Miasto: Zbylitowska Góra
- Liczba postów: 1694
22 października 2012, 16:06
kaatarzynka napisał(a):
zara11 napisał(a):
czesc a gdzie moge znaleźćten przepis bo mnie zaintrygował?
własnie wtulam...weszłam na neta i sie doszukałam...smaczne sa tylko ja dałam cienko i troche słone...ale smaczne..polecam