- Dołączył: 2012-06-18
- Miasto:
- Liczba postów: 850
19 września 2012, 12:02
Zaplanowałam sobie, że chociaż raz w tygodniu będę jadła łososia:) W biedronce niedrogo można kupić całkiem fajną porcję, mozecie mi polecic jak ją przyrządzić ?:)
19 września 2012, 12:09
posolić, popieprzyć, bazylię cytrynę sok i plasterki na łososia i na grilla lub patelnie .....Ja staram się jeść rybę 1-2 razy w tygodniu
- Dołączył: 2012-07-27
- Miasto: Kowary
- Liczba postów: 2677
19 września 2012, 12:12
jagoa napisał(a):
posolić, popieprzyć, bazylię cytrynę sok i plasterki na łososia i na grilla lub patelnie .....Ja staram się jeść rybę 1-2 razy w tygodniu
Za mną za to chodzą śledzie, ale wszystkie, które lubię to albo w śmietanie, albo w sosie musztardowym, znacie jakiś sposób, żeby go zjeść a nie opchać się tymi kaloriami??
19 września 2012, 12:14
Łosoś, odrobina masła, koperek, sól, pieprz, cytryna w rękaw foliowy i upiec w piekarniku. Można też ewentualnie bez masła :)
19 września 2012, 12:32
A ja lubię łosoś skropiony cytryną + przyprawa do ryb + plastry cebuli + odronina oliwy / masełka i to wszystko w folię i do piekarnika... palce lizać. ;)
- Dołączył: 2009-05-27
- Miasto: Raj
- Liczba postów: 11725
19 września 2012, 12:40
ja daje tylko pieprz cytrynowy i do piekarnika :)
Edytowany przez kleopatrra 19 września 2012, 12:42
19 września 2012, 12:45
Cannabis91 napisał(a):
jagoa napisał(a):
posolić, popieprzyć, bazylię cytrynę sok i plasterki na łososia i na grilla lub patelnie .....Ja staram się jeść rybę 1-2 razy w tygodniu
Za mną za to chodzą śledzie, ale wszystkie, które lubię to albo w śmietanie, albo w sosie musztardowym, znacie jakiś sposób, żeby go zjeść a nie opchać się tymi kaloriami??
zrób sama w domu na jogurcie + np koperek lub musztarda i dodaj dużo różnych gotowanych warzyw, cebulę i jest
- Dołączył: 2012-09-05
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 22
19 września 2012, 16:54
łosoś <333 pyszny w każdej postaci
- Dołączył: 2011-02-05
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 1536
19 września 2012, 18:24
mój mąż jest mistrzem w przygotowywaniu łososia, do naczynia żaroodpornego daje łososia, plasterki cebuli + przeróżne warzywa, skrapia cytryną pieprzem ziołowym i szczypta soli i do piekarnika...palce lizać :)
- Dołączył: 2008-05-23
- Miasto: Gdańsk
- Liczba postów: 62
20 września 2012, 12:52
polecam zaopatrzyc sie w patelnie grillową - ten łosoś z biedronki z przyprawami z tej patelni, na koniec opruszony tartą skórką z cytryny - palce lizac !!!