5 września 2012, 13:30
Mam trochę śmieszne pytanie ale akurat w moim domu zawsze flaczki robiła mama.
Kupiłam w torebce gotowe w rosole i teraz mam pytanie ile czasu je gotować, czy dolać wody i czym najlepiej ewentualnie podprawić?
- Dołączył: 2005-11-24
- Miasto: Zabrze
- Liczba postów: 2160
5 września 2012, 13:33
zagotuj aż bedzie wrzało i spróbuj czy nie brakuje soli pieprzu majeranku, jeśli uznasz ze sa troche za gęste to mozesz dolać troche wody
- Dołączył: 2009-10-20
- Miasto: Legnica
- Liczba postów: 645
5 września 2012, 14:05
ja dosypuję tylko majeranek ,soli raczej nie trzeba bo są dobrze doprawione te w rosole , zagotuj i sprawdź kawałek żałądka czy nie twardy i to wszystko.Kurcze smaka mi narobiłaś.