23 sierpnia 2012, 12:41
Użyłam 150g mąki, 100g masła i łyżeczki cukru. Piecze się już 1 godz. i 10 min w silikonowej formie. Temp. ok. 200'C . Ciasto dalej surowe, nawet nie zarumienione.... Czy jest szansa, że jeszcze się upiecze?
23 sierpnia 2012, 12:57
nie wyrzuc moja tarta sie piecze 15 min
Edytowany przez jagoa 23 sierpnia 2012, 12:57
23 sierpnia 2012, 12:59
a podasz przepis?? :) Taką mam ochotę na tartę owocową i nic nie wyszło z tego...
23 sierpnia 2012, 13:02
zrób tak jak tu napisali wogóle zrób cytrynowa
link jest pyszniasta tak wyglada moja
- Dołączył: 2009-01-24
- Miasto: Radom
- Liczba postów: 8559
23 sierpnia 2012, 13:02
nie moze byc surowe , nie ma bata , przeciez to cienkie ciasto
- Dołączył: 2011-08-23
- Miasto:
- Liczba postów: 5376
23 sierpnia 2012, 13:03
o rany, a na pewno piekarnik dobrze grzeje ? bardzo to dziwne!
23 sierpnia 2012, 13:07
jeszcze na wierzch malinki ... to tata typowo letni orzeżwiająca
23 sierpnia 2012, 13:42
dobrze grzeje piekarnik.
Zrobiłam nową wg przepisu jagoa :)
może po prostu nie umiem piec ;p
Malinek nie mam :( Będzie nektarynka i serek mascarpone z odrobiną cukru pudru
23 sierpnia 2012, 16:42
Coś tam wyszło. Smaczne jest ale ciasto zsunęło sie lekko z brzegów. Grunt, że drugiego ciasta nie wyrzuciłam do kosza :D