- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
17 czerwca 2012, 16:57
17 czerwca 2012, 16:59
17 czerwca 2012, 17:03
jak sobie usmazysz na patelni bez tluszczu to bedzie dokladnie tyle samo co w piekarniku - duuuuzo za duzo tluszczu w takiej kielbasie.ZLy wybor wg mnie
17 czerwca 2012, 17:03
Da się umiec kiełbase w piekarniku ? Bo jak sobie podsmaże na patelni to więcej kalorii będzie
17 czerwca 2012, 17:04
17 czerwca 2012, 17:05
Jak już musisz ja jeść to podsmaż na patelni na sucho - i tak wytopi się z niej tłuszcz i się fajnie usmaży, a potem nie wylewaj tego tłuszczu z patelni na talerz tylko go zostaw w spokoju, przynajmniej oszczędzisz sobie trochę kalorii:) W piekarniku tez możesz upiec, ale nie wytopi Ci się tak ładnie jak an patelni.
17 czerwca 2012, 17:08
normalnie, wkłada się na patelnie bez tłuszczu:P możesz sobie na pół przekroić
17 czerwca 2012, 17:09
Haha patelnia sama z siebie nie dodaje tłuszczu :D:DJak już musisz ja jeść to podsmaż na patelni na sucho - i tak wytopi się z niej tłuszcz i się fajnie usmaży, a potem nie wylewaj tego tłuszczu z patelni na talerz tylko go zostaw w spokoju, przynajmniej oszczędzisz sobie trochę kalorii:) W piekarniku tez możesz upiec, ale nie wytopi Ci się tak ładnie jak an patelni.Da się umiec kiełbase w piekarniku ? Bo jak sobie podsmaże na patelni to więcej kalorii będzie