- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
1 czerwca 2012, 11:40
1 czerwca 2012, 11:57
szpinak na patelnie, dodaj ząbek czosnku, możesz dać trochę gałki muszkatołowej, sól i pieprz do smaku.kurczaka normalnie usmaż tak jak smażysz :) i na koniec zmieszaj jedno z drugim :)
1 czerwca 2012, 12:26
1 czerwca 2012, 12:30
1 czerwca 2012, 16:49
Ale zalać go wodą jak będę dusić? I ile tego czosnku cebuli i śmietany.Ja robię tak - szpinak na patelnię, chwilę podusić, dodaję czosnek, cebulę, przyprawy i śmietanę.Szpinak świeży bardzo szybko zmięknie.
Edytowany przez radioactivefatty 1 czerwca 2012, 16:50