Temat: seler naciowy

lubicie? jecie? w jakiej formie? ja dziś kupiłam 1 raz i nie wiem co z nim zrobić, są w necie jakieś przepisy, ale może polecicie coś sprawdzonego?
do sałatek, bo sosu bolońskiego, chrupać sam z marchewką i maczać w dipie jogurtowym.
oooo fajne pomysły, zaraz sprawdzę jak smakuje :) może zrobię so niego sosik czosnkowy i wezmę do pracy na przekąskę:)

ale do omleta, jajecznicy, to bym nie pomyślała :)

.

Seler naciowy, pierś z kurczaka (ja ostatnio dodaje gotowaną), kukurydza, orzechy włoskie + jogurt (jak ktoś woli majonez) + pieprz, sól do smaku. Dla mnie pycha - ostatnio dodałam też zieloną paprykę, też była super. 
Pasek wagi
kocham seler :)
w koktajlach, w salatkach, zupkach, sosach, curry, tak do pochrupania z hummusem lub innym dipem - jogurtowo czosnkowym z odrobina sw miety - ahhh

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.