- Dołączył: 2009-04-24
- Miasto: Góra
- Liczba postów: 7960
13 maja 2012, 18:06
lubicie? jecie? w jakiej formie? ja dziś kupiłam 1 raz i nie wiem co z nim zrobić, są w necie jakieś przepisy, ale może polecicie coś sprawdzonego?
13 maja 2012, 18:24
do sałatek, bo sosu bolońskiego, chrupać sam z marchewką i maczać w dipie jogurtowym.
- Dołączył: 2009-04-24
- Miasto: Góra
- Liczba postów: 7960
13 maja 2012, 18:27
oooo fajne pomysły, zaraz sprawdzę jak smakuje :) może zrobię so niego sosik czosnkowy i wezmę do pracy na przekąskę:)
ale do omleta, jajecznicy, to bym nie pomyślała :)
Edytowany przez Aloomka 13 maja 2012, 18:28
- Dołączył: 2009-06-22
- Miasto: Nassau
- Liczba postów: 7753
13 maja 2012, 18:42
Edytowany przez delax 27 grudnia 2018, 10:50
- Dołączył: 2011-09-12
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 24
13 maja 2012, 23:20
Seler naciowy, pierś z kurczaka (ja ostatnio dodaje gotowaną), kukurydza, orzechy włoskie + jogurt (jak ktoś woli majonez) + pieprz, sól do smaku. Dla mnie pycha - ostatnio dodałam też zieloną paprykę, też była super.
- Dołączył: 2006-02-21
- Miasto: Jeddah
- Liczba postów: 147
14 maja 2012, 21:18
kocham seler :)
w koktajlach, w salatkach, zupkach, sosach, curry, tak do pochrupania z hummusem lub innym dipem - jogurtowo czosnkowym z odrobina sw miety - ahhh