10 maja 2012, 11:18
dziewczyny, macie jakieś pomysły?
zawsze była wersja z boczkiem, teraz zastanawiam się co by tu do niej lekkiego dorzucić :)
- Dołączył: 2011-05-23
- Miasto: Bahamy
- Liczba postów: 5170
10 maja 2012, 11:20
Edytowany przez anniaa88 26 maja 2014, 11:22
10 maja 2012, 11:22
ja robiłam z samymi pieczarkami
czasem porwałam na strzępy ugotowaną pierś kurczaka
ale u nas nigdy jej się nie robiło z kiełbasą czy skwarkami, więc jakoś największe przekonanie mam do czysto warzywnej:)
- Dołączył: 2009-01-24
- Miasto: Radom
- Liczba postów: 8559
10 maja 2012, 11:24
wg mnie to już jest danie light . wystarczy tylko nie robić tego na tłustym boczku tylko może na czymś wędzonym lub chudym mięsku , lub z mała ilością boczku a potem go odłożyć na bok, nie zaprawiać mąką i innymi zagęstnikami i jest super
jak robię sama dla siebie (mama robi tłuściej ) to gotuję kapustę na kości wieprzowej, obieram to mięsko z kostki , daję kapustę , pomidory, przyprawy i już
10 maja 2012, 11:26
cudo !!!! wielkie dzięki :))
- Dołączył: 2009-05-27
- Miasto: Raj
- Liczba postów: 11725
10 maja 2012, 11:33
ja daje ogonowki :) drobno pokrojona w kostke
pysznosci !!!!!
- Dołączył: 2012-01-15
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 63
22 maja 2012, 16:17
z samym koprkiem i przyprawami

mniam.
- Dołączył: 2012-04-15
- Miasto: Toruń
- Liczba postów: 653
22 maja 2012, 16:49
Ja robiłam z piersią z kurczaka i pieczarkami i wyszła bardzo fajna :) Do tego pomidorek z puszki i jest pycha :)