- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
16 sierpnia 2007, 14:08
3 października 2011, 15:03
Zupa brokułowa:
- 1 średnią marchewkę, kawałek selera, ok 10 cm kawałek pora, 1 średnią cebulę podsmażyć chwilę na 2 łyżkach oliwy, zalać 250 ml wody (lub wywaru warzywnego/rosołu etc), gotować ok 5 minut. Dolać 500 ml wody/wywaru/rosołu, wrzucić podzielonego na różyczki brokuła i gotować jeszcze 7-10 minut. Zmiksować na krem blenderem. Doprawić solą, pieprzem, świeżą miętą jeśli ktoś lubi, podawać z jjogurtem :-)
Edytowany przez chinoo 3 października 2011, 15:04
4 października 2011, 18:48