- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
13 lutego 2012, 12:53
Hej!
Otóż ostatnio zdecydowałam się kupić sobie kawałek łososia wędzonego. Jest on stosunkowo niewielki, bo nigdy wcześniej go nie jadłam, a jest dosyć drogi. Chciałabym zjeść go w jakiejś tradycyjnej formie, bo na internecie są same przepisy z jakimiś pieprzami cytrynowymi, sosami etc. A ja chcę go zjeść jak u babci; taką kuchnię preferuję. :D
Jak można go przyrządzić? Upiec, ugotować czy usmażyć? Podać z ryżem, warzywami czy jakoś jeszcze inaczej?
Edytowany przez Lenag0 13 lutego 2012, 12:54
13 lutego 2012, 12:58
13 lutego 2012, 13:04
13 lutego 2012, 13:05
13 lutego 2012, 13:15
13 lutego 2012, 13:20
13 lutego 2012, 14:32
13 lutego 2012, 14:33
13 lutego 2012, 15:07
to tak jakby makrele wędzoną jeść na ciepło np usmażyć:P
łosoś wędzony najlepszy na kanapkach,w sałatce, jako dodatek np do deski serów na przyjęciu;D