- Dołączył: 2011-05-18
- Miasto: Calabasas
- Liczba postów: 3127
6 lutego 2012, 11:57
KOCHAM bagietki czosnkowe. cosd takiego:
![]()
wiem ze te maslo czosnkowe robi sie z masła, czosnku i przypraw. tylko ze maslo ma cholernie duzo kcal :/ nie wiecie moze jak zrobic odchudzona wersje tego "masła" ?
prosze!!! :) chce upiec sobie sama takie
- Dołączył: 2010-05-10
- Miasto: Mauritius
- Liczba postów: 21812
6 lutego 2012, 11:58
od tego masla to gorsza jest ta bagietka (biale pieczywo!)
maslo to tluszcz i nie ma w tym nic strasznego zwlaszcza ze takie buleczki nie smaruje sie jakos strasznie grubo tym maslem.
6 lutego 2012, 11:58
Zamienić bagietkę na ciemne pieczywo lepiej na tym wyjdziesz a też jest pyszne.
Edytowany przez Zechija 6 lutego 2012, 11:59
- Dołączył: 2011-05-27
- Miasto: Berlin
- Liczba postów: 281
6 lutego 2012, 12:01
Masło jest zdrowe, nie ma co przesadzać. To już lepiej zamienić bagietkę na jakieś ciemne pieczywo.
6 lutego 2012, 12:05
a dla czego najgorsze jest pieczywo? bo wam namacili w glowie ze ciemne pieczywo
ma nizsze ig i nie powoduje uczucia glodu.?
6 lutego 2012, 12:05
ja kłade sam czosnek na pieczywo - tylko ja razowe i zapiekam :)
Edytowany przez coraz.bardziej.piekna 6 lutego 2012, 12:05
6 lutego 2012, 12:07
mmmm uwiebliam i to jest grzech główny mojej diety.. nie słodycze ale właśnie bagietka... ja robię z masełkiem i posypuję przyprawą straropolską z czosnkiem i solą pyyyccchaaaaaa. albo ta z biedronki do pieczenia .... aż slinka leci
- Dołączył: 2010-05-10
- Miasto: Mauritius
- Liczba postów: 21812
6 lutego 2012, 12:08
kurde chyba dzisiaj zrobie grzanki na kolacje :D. dietetyczne oczywiscie;>
- Dołączył: 2009-11-23
- Miasto: Wyspa
- Liczba postów: 4231
6 lutego 2012, 12:10
pychota, juz mam ślinotok :) zmieniamy bagiete na ciemne pieczywo i masło na margarynkę ale ...... to juz nie to samo.... :) cholerka tak zle i tak niedobrze.. :(