- Dołączył: 2011-03-22
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 2337
12 stycznia 2012, 17:26
polecam jeżeli ktoś lubi pieczarki....
jak? wykładam brytfankę folią aluminiową.. kroję w plasterki pieczarki i piekę na wolnym ogniu aż się zrobią chrupkie... pychotka :D
- Dołączył: 2011-03-22
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 2337
13 stycznia 2012, 05:33
piekę aż się wysuszą... ja w sumie musiałam wyjść z domu i piekłam na "dwa rzuty"... raz ok. 30 min... a później znów 30 min... ja mam piekarnik gazowy.. nawet nie spojrzałam ile było stopni... mi się upiekły na chrupko - nie musicie wierzyć, Wasza sprawa... co do przypraw.. czasem dodaje czosnek granulowany, ale osobiście wolę bez... oczywiście, bez tłuszczu piekę... - tak jakbym suszyła grzybki :D, no i się nie spaliły moje..
- Dołączył: 2009-11-17
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 2224
13 stycznia 2012, 14:15
Są różne pieczarki, czasem mają dużo wody, czasem nie. Trzeba będzie spróbować :) A nie robią się zbyt malutkie?